Klubbens 60-årsjubileum lördag 9/9

Lördagen den 9 september hölls vårat jubileumskalas eftersom VRK som klubb fyllde 60 år under 2023. Nu finns det även fina bilder att titta på från dagen!

Lördagen den 9 september hölls vårat jubileumskalas eftersom VRK som klubb fyllde 60 år under 2023. Nu finns det även fina bilder att titta på från dagen!

Det blev en mycket lyckad tillställning med mycket lekar, trevliga samtal och skratt. Stort tack till alla som kom. Även stort tack till styrelsen och frivilliga som hjälpte till att fixa i ordning festen tidigare på dagen.

Bland annat hann vi med detta:

  • Mingelbingo där vi lärde oss en hel del om våra klubbkompisar!
  • 5-kamp, innehållandes bland annat “Spotta (gelé)råttan”, ringspel, vattenlek – för att nämna några av grenarna.
  • Quiz med både musiksnuttar och kluriga frågor.
  • Avtackning för Kerstin Zimmerman, som varit klubbens webmaster i många år och nu går i pension från uppdraget. Förutom skötsel av vår hemsida har Kerstin också layoutat och fotat mycket för klubben. Stort tack för allt ditt jobb Kerstin!
  • Mat, god dryck och smaskig efterrätt med kaffe/te till.

En samling ordföranden för Västerås Kattklubb

Det var jätteroligt att kunna föreviga ett foto på hela 5 stycken(!) ordföranden tillsammans. Från vänster har vi de tidigare orföranden för klubben: Ulrika Stefansson, Marina Walström, Marie-Louise Forsberg Karlgren, Maria Edman. Sist ut står vår nuvarande ordförande Carina Gustafsson längst till höger.

Veteraner som återkom för att fira klubben

Våra veteraner i klubben Kerstin Zimmerman & Maria Edman står till vänster i bild. Dessutom var tre tidigare veterana medlemmar i klubben inbjudna för att fira 60-årsjubileumet. Ingegerd Kilarne Holm, Marie-Louise Forsberg Karlgren och Anita Larsson. Det var så roligt att ni kunde komma allihop och göra firandet ännu roligare och trivsamt – det blev mycket samtal om minnen, då och nu.

Foton från dagen

Anmäl dig via detta formulär senast 26/8.

  • Tänk på att anmäla varje person som kommer, så om ni är fler i familjen ska varje person anmälas var sin gång.
  • Kom ihåg att ange om du har behov av specialkost eller inte.
  • Sista anmälningsdag är 26:e augusti.

Var:

Dingtuna bygdegård
Kyrkvägen 27, 724 75 Västerås

Hitta hit:

Dela gärna detta!