Utställningsmöte 21/4

VRK kommer att hålla ett utställningsmöte den 21 april kl. Vi kommer att träffas i Västerås, mer info om tid och plats kommer. Bra om alla funktionärer & alla som kan hjälpa till är med på mötet. Vi bjuder på något ätbart! 😊

Vår ordförande har skickat ut mail med info till alla medlemmar .

VRK kommer att hålla ett utställningsmöte den 21 april kl. Vi kommer att träffas i Västerås, mer info om tid och plats kommer. Bra om alla funktionärer & alla som kan hjälpa till är med på mötet. Vi bjuder på något ätbart! 😊Vår ordförande har skickat ut mail med info till alla medlemmar .

Utställningsmöte

På Utställningsmötet går vi igenom status för alla aktivitetsgrupper. Man är varmt välkommen att vara med även om man inte ska jobba. Vissa platser behövs fortfarande fyllas upp. Anmäl er som funktionärer eller kom på vårt möte för att se vad som behövs göras. Vi behöver all hjälp vi kan få.


Vi är många som ser framemot 4-5 maj-2024 då vår utställning går av stapeln i Swetex Arena, Hallstahammar (vi har bytt ort och hall, som vi gått ut med tidigare). Tillsammans ska vi göra detta till en riktigt härlig kattfest!

För att lyckas med detta behöver vi just din hjälp och arbetsinsats!

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av att vara funktionär. Familjemedlemmar och vänner välkomnas också som funktionärer, det finns uppgifter till alla. Bland annat kan det handla om att man är en resurs i bemanningspoolen under dagen, att man kan skjutsa domare till och från hotell, eller till och från flygplats – och mycket annat. 🙂

Du kan redan nu anmäla dig som funktionär till utställningshelgen. Det blir kul!

Anmäl dig till sekreterare@vasteraskattklubb.se senast torsdag 18/4


När:

Söndag 21 april

Var: Medborgarskolan, Skivfilargränd 4, Västerås

Hitta hit:

Dela gärna detta!